wordpresspages

Weboldal Karbantartás //

Az elkészült weboldal törődést igényel. Nemcsak a tartalom bővítésére, de a technikai hátterével való munkára is érdemes időt szánni: például el kell végezni a biztonsági frissítéseket, egyéb esetben a weboldalunk sebezhetővé válik. Ha a honlapját szeretné hozzáértő szakemberre bízni, keressen minket bátran!

wordpress és woocommerce

Karbantartás és Frissítés //

Bármekkora részben is veszi ki a részét az Ön üzletmenetéből vagy marketing folyamataiból weboldal, mindig is szem előtt lesz. Karbantartás elengedhetetlen eszköz ahhoz, hogy nyugodtan aludjon miatta. Kampány esetén fokozottan képesnek kell lennie abban, hogy birja kell a terhelést, védeni kell a támadások ellen, lezárni a biztonsági réseket, folyamatosan frissíteni technikai ellenálló képességét és biztonsági másolatban megőrizni az adatokat.
WordPress weboldalának vagy woocommerce webshopjának frissítési feladataival érdemesebb szakértőt megbízni, aki felelősséget tud vállalni a munkájáért. Sokszor már úgy érkeznek hozzánk weboldalak, hogy elhanyagolt rendszerben, hibáktól szenvednek. Akár csak egy szerkezet, a weboldal is meghálálja a rendsezres karbantartást.

 

Költöztetés

Weboldallal tárhelyet váltani kockázatos mulatság lehet. A wordpresspages ezt a rizikót minimalizálja Önnek, levezényli a költözést, átvállalja a szakmai egyeztetést, a lehető legkevesebb szakmai tehertől is mentesen.

Javítás

A weboldal felületén látható hiba kellemetlen és presztízs romboló. Amikor a weboldala hibát jelez, a legjobb, ha azonnal kijavítjuk.

Fejlesztés

A weboldal fejlődése üzleti érdekhez kapcsolódik. A gyorsaság és a pontosság az Ön sikerének záloga is. Időre és összegre adott kalkulációnkat tartjuk, rejtett költségek nélkül visszük elejétől a végéig.

frissítés

Időszakos és állandó tartalmi frissítéseket végzünk az általunk kezelt weboldalakon. A legtöbbször kész tartalmakból, de segítünk is az elkészítésben.

érdekel

karbantartás

Időről-időre szükséges a rendszer összetevőit frissíteni, a biztonsági kockázatokat a lehető legkisebbre szorítani. Nyugodtan alhat, weboldala biztonságban lesz.

érdekel

költöztetés

Előre kidolgozott menetrend alapján gyorsan és stresszmentes költözik weboldala a szerverek között. Tesztelési módszerünk garantálja a hibamentes működést.

érdekel

fejlesztés

Új funkciók szükségesek? Olyanok, amik építik az üzletet, de amellett hiba nélkül teszi a dolgát, igaz? A legjobb helyen jár, ebben is hasznára leszünk.

érdekel

hibakeresés

Nem tudja miért nem jönnek az eredmények? Valahol elakad a weboldal? Kiderítjük mi lehet az oka és egyben megoldást kínálunk a mihamarabbi elhárítására.

érdekel

üzemeltetés

A weboldalának technikai alapjai atombiztosak lesznek, közben a költségek sem szállnak el. Rendszerünkből mindig akkora szeletet ajánlunk, amekkora terhelésre szükség van.

érdekel

weboldal karbantartás

Óradíj alapú csomagjaink //

Munkanapokon 9.00 – 17.00 között

wordpress és woocommerce

Eseti óradíj: 10.000 Ft / óra

Minden munka esetén egyedi árajánlatot adunk az adott feladat elvégzésére. Eseti módosítások, frissítések, vagy feljesztési munkák elvégzése alkalmával ajánljuk.

ÉRDEKEL

wordpress és woocommerce

Negyedéves díjfizetés: 34.000 Ft / 3 hó

Azoknak ajánljuk, akik a rendszeresen érkező frissítések elvégzését szeretnék szakemberre bízni és/vagy a weboldalra folyamatosan új tartalomat szeretnének feltöltetni. Negyedéves díjfizetés esetén kedvezményes díj ellenében, összesen 4 munkaórát foglal magába.

ÉRDEKEL

 wordpress és woocommerce

Féléves díjfizetés: 56.000 Ft / félév

A féléves díjfizetés további kedvezményt jelent az óradíj tekintetében: rendszeres frissítési / karbantartási feladatok elvégzése esetén ajánljuk,
7 munkaórát foglal magába 6 hónapos intervallum esetén.

ÉRDEKEL

weboldal karbantartás

Egyéb díjazás és munkaidő //

Weboldal karbantartási, fissítési rendes munkaidő: munkanapokon 9.00 – 17.00 között.
Az oldalon feltüntetett díjazások ezen időszakokra érvényesek.

Legalább 2 munkanappal előre jelezve, lehetőség van kiemelt időszakra kérni a munkavégzést.

Kiemelt időszakok árai: 

Kiemelt időszak Leírás Felár
Munkaidőn túl Munkanapokon 17.00 – 22.00 között +40%
Hétvége Péntek 17.00 és Hétfő 9.00 között +70%
Ünnepnap Megelőző Munkanap17.00 és következő munkanap 9.00 között +150%

 

Elérhetőségeink

Várjuk jelentkezését!

telefonszám

weboldal

www.wordpresspages.hu

WordPress weboldal karbantartásához szükséges adatok

Adatkezelési tájékoztató

8 + 1 =